Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/badmintoncamp/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/badmintoncamp/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/badmintoncamp/wp-includes/plugin.php on line 579
Badminton sommercamp! | BadmintonCamp

Badminton sommercamp!

Hej derude! Ja som overskiften belyser, vil der for alle jer som simpelthen ikke kan undvære badminton sommeren over, blive afholdt en sommercamp, for alle jer badminton interesserede mennesker!

Dette er et helt nyt arrangement vi har valgt af holde for jer derude. Dette har vi valgt at gøre efter en stor efterspørgsel på badminton aktivitet i sommerferien. Der findes rigtig mange derude, som ikke kan undvære spillet, hvilket vi selvfølgelig sagtens kan forstå.

Derfor har vi besluttet at afholde en sommercamp for alle jer derude, som kommer til at foregå i midten af juli måned, og vil være intet mindre end en helt uge. Dette arrangement er for helt nye badminton spillere, men så sandelig også for de mere erfarne typer.

Hvis ikke har noget badminton udstyr, vil vi medbringe en del, men spørg i god tid, så vi er sikre på der er udstyr nok til alle.

Vi håber selvfølgelig på at så mange som muligt deltager i dette arrangement, da vi uden tvivl ved at det vil blive en stor succes, med en masse gode oplevelser og minder.

Yderligere information omkring hvornår arrangementet vil finde sted, vil selvfølgelig blive oplyst på siden her, så hold jer opdateret derude.

Kunne i finde på at deltage i denne sommercamp?

Related posts:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *