Køb poser for miljøet

623283_76238038[1]

Shopping poser og genanvendelige poser

De poser man ofte ligger inde med, er de poser vi får, når vi handler eller shopper og derfor bruger de færreste penge på poser og genanvender derimod de poser som de har fået ved at handle/shoppe. Medmindre poserne skal bruges til skrald, hvor de fleste købe poseruller.

Hvad gør du selv? Vi overvejer at bestille nogle poser fra firmaet Promotionbag til vores ture således, at børnene har noget at have deres ting i, så vi kan finde hinanden og adskille os fra mængden, men også for at promovere klubben lidt. Det har selvfølgelig en lille værdi i netop England, som vi snart tager ti,l men herhjemme og på vej vil de give lidt. Herigennem håber vi, at kunne lokke flere sponsorer til.

Bestilling af poser

Vi tænker at bestille plastikposer fra Promotionbag – gå til siden her

Men vi overvejer også de genanvendelige poser som mere bruges til at handle med osv. Hvad tænker i derude? Der er selvfølgelig mindre belastning på naturen ved sidstnævnte, som kan bruges igen og igen, men selvfølgelig også er væsentlige dyrere.

Er der nogen, der har lyst til sponsorere disse og evt. få eget firmalogo på poserne, således at det også værdi for pågældende virksomhed?

Hvad tænker I om ideen?

Related posts:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *