Ny frisør reddede mit hår

Ny frisør reddede mit hår

Jeg var i vildrede, da min frisør pludselig lukkede. Min faste frisør, som jeg har haft i de sidste 10 år. Den lå lige ved siden af min arbejdsplads, og kun fem minutter fra mit hjem. Men der var jo ikke noget at gøre, jeg måtte i gang med at finde en ny frisør, for håret klipper jo ikke sig selv. På google fandt jeg en side ved navn Bapoon, hvor man kan se en oversigt over forskellige frisører i området, og samtidig bestille tid direkte på siden. Herigennem kunne jeg nemt danne mig et overblik, og jeg fandt hurtig en ny frisør gennem Bapoon.

Det viste sig faktisk at være en rigtig god idé. Aldrig har jeg fået en så luksuriøs og lækker behandling til en helt fair pris. Men det bedste var dog den meget professionelle vejledning. Jeg har altid haft lidt tørt hår, men er aldrig rigtig kommet af med det. Jeg har prøvet både shampoo, balsam, hårkur osv. specielt lavet til tørt hår, samt alle mulige andre husråd.

Frisøren anbefalende dog en shampoo, der viste sig at blive min store redning. Den virker virkelig! Mit hår har pludselig fået meget mere glans, og nu ser det faktisk sundt ud. Jeg har efterfølgende fundet den omtalte shampoo på en side, der handler med billige frisørprodukter.

Hvad jeg prøver at sige med dette indlæg er nok, at man engang imellem skal prøve noget nyt. Mange af os har nok for vane altid at gå til den samme frisør, fordi det er lettest. Jeg var ikke som sådan utilfreds med min gamle frisør, men efter jeg har prøvet en anden, kan jeg se, hvordan den gamle bare slet ikke forstod mig og mit hår ordentligt. Tænk over det, måske kan en anden frisør også trylle med dit hår? Eller måske kan du finde det samme serviceniveau et andet sted, men til billigere penge?

Det er da værd at undersøge, og du kan jo eventuelt få overblik over frisører i dit område ved at bruge Bapoon, ligesom jeg gjorde.

Related posts:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *