Sikre din søvn med ørepropper

1243926_11897794[1]

Ørepropper med på tur

Når vi inden længe skal på tur,  er der en lang liste med ting som I bør pakke. Dertil vil vi råde Jer til at pakke ørepropper. Umiddelbart tænker I måske, at I kan sove alle steder og derfor ikke har brug for ørepropper, men man skal ikke undervurdere ørepropper og deres evne, og et sæt ørepropper fylder nu altså ikke meget i bagagen, så hvorfor ikke være på den sikre side?!

Selvom man måske har let ved at sove derhjemme, kan dét at man er et helt nyt sted med nye lyde sagtens forudsage søvnproblemer. Og det er her, at ørepropper vil være en super god idé at have med.

Indelukket med ørepropper

En stor del af vores camps og ture er det sociale, og det er selvfølgelig også rart at ligge og snakke om aftenen. Derfor kan brugen af ørepropper måske umiddelbart virke som om, at man lukker sig inde og ikke har lyst til at lade sig engagere med andre. Vi vil dog nævne, at den manglende søvn vil koste mindre energiniveau og mindre evne til at yde på højt niveau, hvilket faktisk kan give skader.

Vi vil derfor stærkt opfordre Jer til at pakke ørepropper, om I så vælger at bruge de pakkede ørepropper er så op til Jer selv.

Related posts:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *