Vi sender sms’er til vores medlemmer

Her på siden sender vi sms’er til vores medlemmer, hvis vi føler vi har noget relevant vi vil dele med dem. Da vi har mange medlemmer benytter vi os af en såkaldte sms-gateway for at gøre det hele noget lettere. Med softwaren fra SMS-Gateway får du alle de muligheder du skulle ønske til din sms service. Eksempelvis kan systemet fremsende uanet mængder af Sms’er, tidindstillede fremsendelse af disse Sms’er, modtage Sms’er fra mange telefoner på samme tid samt meget andet. Alt sammen forgår fra softwaren, hvor der er tænkt på alle detaljerne, så alle kan være med.

Sms beskeder er virkelig en god og nem løsning hvis man vil have interaktion med sine medlemmer (eller f.eks. kunder, hvis det er denne måde man ønsker at anvende sms gatewayen på). Sms beskeder bliver også mere og mere brugt af mennesker indenfor forretningsverdenen til markedsføring. Det giver dem mulighed for at holde kontakten med deres kunder, at reagere på anmodninger. Virksomhederne kan så levere innovative tjenester ved at sende og modtage sms beskeder. De kan endvidere generere salg ved at annoncere kampagner og særlige tilbud, holde kunderne opdateret på de nyeste produkter og forbedre koordinationen mellem medarbejderne.

Præcist målrettede sms kampagner kan hjælpe med at fastholde kunder på lang sigt, fordi kunderne modtager meddelelser, der matcher deres interesser, og som vedrører deres fysiske placering. Langsigtet loyalitet opnås gennem tilpasning af marketing budskaberne hvor der bygges en bro mellem dine beskeder og dit publikum. Kunderne er mere tilbøjelige til at købe fra din virksomhed på lang sigt, hvis sms beskederne er relevante og personlige. Da sms beskeder er omkostningseffektive, giver det virksomhederne mulighed for bedre at støtte en kampagne på denne kanal, og sikre, at det fører til en stigning i kundefastholdelse. Hvis din virksomhed har forskellige marketing kampagner for visse regioner eller unikke produkttilbud, så kan sms hjælpe med at målrette specifikke beskeder til forskellige grupper og dermed sikrer at målene for dine marketingbudskaber er præcise og hensigtsmæssige.

Sms beskeder er altså noget der har eksisteret rigtig længe, men er først igennem de senere år blevet anvendt i markedsføringen, da det har en lang række rigtige gode fordele.

Related posts:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *